fbpx

JOIN OUR TEAM

VACATURE YOUNG ENTREPRENEUR

Make meaning, het DNA van Peoplehouse. Bij Peoplehouse word jij dé ondernemer van de toekomst. Als Founder van een eigen start-up of bestuurder / DGA van een succesvol bedrijf? Dankzij het Entrepreneurs Lab van Peoplehouse geef jij in twee jaar overtuigd antwoord op die vraag.

Functieomschrijving

Peoplehouse biedt ondernemend talent (WO academici) met 0-3 jaar werkervaring een mogelijkheid om de ondernemer/ innovator van de toekomst te worden. Je komt in dienst bij Peoplehouse en leert ondernemen terwijl je een salaris verdient.

Het entrepreneurs lab

Het Peoplehouse programma bestaat uit twee onderdelen:

Allereerst werk je 32 uur per week voor een opdrachtgever aan innovatieve vraagstukken. Je kan verschillende rollen vervullen, bijvoorbeeld als trainer, consultant, onderzoeker of ideeënbedenker, afhankelijk van het vraagstuk van onze opdrachtgever. Ongeacht de rol en de klant hebben we vanuit Peoplehouse methodes ontwikkeld die jouw succes garanderen. Natuurlijk betekent dit ook operationeel meewerken, administratie doen, uren schrijven, zelf klanten werven en ‘nee’ horen.

Daarnaast volg je 8 uur per twee weken trainingen van ons Entrepreneurs Lab. Gedurende de twee jaar krijg jij 10 jaar aan ondernemerslessen. Je leert bijvoorbeeld businessplannen schrijven, projecten managen, het opmaken van marketing en sales strategieën, acquisitie en nog veel meer. In de collegebanken leerde je academisch denken, in het Entrepreneurs Lab van Peoplehouse leer je te denken als daadkrachtige ondernemer. Deze kennis wordt direct toegepast bij onze opdrachtgevers. Bij Peoplehouse leer jij om de vertaalslag te maken van nieuwe trends en ontwikkelingen naar winstgevende producten, diensten en/of processen.

Sectoren en instap eisen

We werken in verschillende sectoren (van de zorg tot aan de bouw) maar hebben veel opdrachten met een technisch karakter. Onze instap eis is een afgeronde WO master, bijvoorbeeld: (Technische) Bedrijfskunde, Wiskunde, Econometrie, Strategic Product Design, Construction Management & Engineering of Building Technologies.

Wie ben jij?

● Je hebt niet meer dan drie jaar werkervaring.
● Je hebt graag de touwtjes in handen, maar ook weet wanneer je hulptroepen in moet schakelen.
● Je bent tegendraads. ‘Out of the box’? Er bestaat voor jou niet eens een box. Je weet ideeën ook praktisch toepasbaar te maken.
● Je durft je mouwen op te stropen en draagt creatieve nieuwe concepten aan.
● Strategisch ben je sterk, maar je kan zaken ook concreet maken en met je poten in de modder staan.
● Je bent communicatief flexibel, veerkrachtig en gedreven.
● Je staat open voor contante feedback (iteratie, leren en ontwikkelen).

Wat krijg jij?

● De kans om te ondernemen met een salaris (wie wil dat nou niet?). 
Antwoord op de vraag: ben ik een ondernemer met eigen bedrijf of een ondernemend persoon bij een bestaand bedrijf?
Werkervaring  bij gerenommeerde bedrijven. 
Persoonlijk ontwikkelingstraject met behulp van business coaches en trainingen
Kennis en vaardigheden die jou 10 jaar aan ondernemerslessen leren binnen 2 jaar.
Werken in een jonge organisatie met ondernemende en inspirerende collega’s die je verder pusht en meehelpt je leiderschapskwaliteiten uit te breiden.
Een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is.
Waanzinnige uitbreiding van je netwerk.
Een werkplek in Amsterdam (met honderden opties voor de vrijdagmiddagborrel).

Interesse?

Stuur dan je motivatie en cv naar Joëlle via joelle.vandendool@people-house.nl

Batch 1 September 2018: Full
Batch 2 March 2018: Full
Batch 3 September 2018: Full
Batch 4 March 2019: Full
Batch 5 October 2019: Available seats 10