fbpx

THE FUTURE ENTREPRENEUR

WERKEN VOOR ONS

Hoe word ik ondernemer van de toekomst?

Wil jij je eigen start-up oprichten, maar weet je nog niet of je de juiste skills in huis hebt? Of wil je liever ondernemen in een bestaand bedrijf? Peoplehouse biedt een tweejarig traject waarin jong ondernemend talent begeleid wordt in alle facetten van leiderschap en ondernemerschap. Bovendien ga je alle opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Minimaal 32 uur per week doe jij praktijkervaring op bij gerenommeerde opdrachtgevers. Na twee jaar geef jij overtuigd antwoord op bovenstaande vraag

Leer

In het Entrepreneurs Lab krijg je om de week trainingen over leiderschap- en ondernemersskills.

Doen

Learning by doing. Je doet praktijkervaring op bij gerenommeerde bedrijven. Je maakt tijdens het Entrepreneurs Lab de keuze om verder te gaan als entrepreneur of intrapreneur.

Ik kies voor entrepreneur

Bouw

Groei en excelleer in jouw rol van entrepreneur, vergroot je netwerk door middel van het Peoplehouse collectief en werk samen met bedrijven aan nieuwe concepten en start-ups.

Inspireer

Be ready for the real world. Pitch jouw business plan, realiseer funding en zet jouw eigen onderneming op (in samenwerking met een bedrijf).

Ik ben ondernemer van de toekomst

Ik kies voor intrapreneur

Ervaar

Groei en excelleer in jouw rol van intrapreneur, signaleer efficiëntie slagen binnen een bedrijf en pak deze op. Je bent een aanjager in de doorontwikkeling van de bedrijfsprocessen. Hierdoor behouden producten, diensten en processen een optimale fit met de markt.

Matchmaking

Ga aan de slag bij een van de organisaties van het Peoplehouse collectief.

Ik ben bestuurder van de toekomst

WAAROM PEOPLEHOUSE

EXPERTISE

Binnen twee jaar krijg je kennis van tien jaar ondernemerslessen.

AUTONOMIE

Peoplehouse creëert een speelveld waarbinnen je kunt ondernemen en experimenten.

ZEKERHEID

Ondernemen is al spannend genoeg, daarom biedt Peoplehouse jou de veiligheid van een vangnet in de vorm van een vast salaris en professionele begeleiding.

NETWERK

Word onderdeel van het Peoplehouse collectief bestaande uit gerenommeerde bedrijven, investeerders en like-minded jonge ondernemers.