fbpx

2030 thinking to kickstart innovation in companies

Samen met de ondernemer van de toekomst creëren wij de bedrijven van de toekomst.

Peoplehouse

Peoplehouse creëert het bedrijf van de toekomst met de ondernemer van de toekomst. Samen versterken wij uw positie als koploper in een snel veranderende markt door het ontwikkelen van winstgevende producten en/of diensten die bijdragen aan een mooiere wereld. Toekomst bestendig innoveren noemen wij dat.

Peoplehouse drijft op jong
talent en ondernemerschap.


SUSTAINABLE GOALS

Wij werken in onze samenwerking met bedrijven aan producten en diensten die de wereld mooier maken. Sterker nog, het is een voorwaarde dat bedrijven handelen vanuit minimaal 1 van de UN sustainable goals. Wij vertalen de behoefte om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO) naar maatschappelijk relevante producten en diensten (MRO).


WERKWIJZE

Onze werkwijze bij bedrijven is gebaseerd op Design Thinking, Lean Startup en de Agile Way of Working. Deze individuele mindset, methodes en tools hebben wij gebundeld en noemen wij de ‘Peoplehouse Way of Working’. Door de toepassing van deze innovatieve werkwijze bij bedrijven realiseren wij de transitie van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap naar maatschappelijk relevant ondernemerschap inclusief winstgevende producten en/of diensten.

AANBOD 

BOOST 1 

Je wil de ondernemende mindset in je bedrijf vergroten. Wij dragen door middel van workshops en trainingen (van 1 dagdeel tot meerdere weken) onze ondernemende mindset, methodes en tools over aan jouw bedrijf. Hierdoor activeren wij de ondernemende mindset in alle lagen van de organisatie en leren wij hen deze toe te passen waardoor draagkracht en ruimte tot innovatie ontstaat. 

BOOST 2 

Een andere mogelijkheid. Je signaleert interne ruimte tot innovatie in de organisatie. Producten en/of diensten dienen doorontwikkeld te worden. Peoplehouse creëert samen met bedrijven een toekomstbestendige propositie voor een product en/of dienst om koers te behouden in een snel veranderende markt. Noem het organisatie ontwikkeling, herpositionering. Ons maakt het niet uit. In de kern wil elk bedrijf een product die aansluit op de behoeften van haar klant en daar gaan wij voor zorgen. Vanzelfsprekend ontwikkelen wij ook een onderbouwde sales, marketing, HR en IT strategie inclusief de efficiënte(re) inrichting van bestaande bedrijfsprocessen. En last but not least. We zijn jong en eager. We voeren het ook voor je uit wanneer nodig.

BOOST 3 

En als blijkt dat de interne organisatie onvoldoende draagkracht en ruimte faciliteert voor innovatie. Denk dan eens aan het opstarten van een start-up naast de bestaande bedrijfsactiviteiten. Er ontstaat dan ruimte en tijd om ideeën uit te voeren die ook daadwerkelijk rendement opleveren. Peoplehouse ontzorgt een bedrijf volledig in het opstarten hiervan.

CONTACT 

Meer weten? We komen graag in contact. Onze gegeven staan hier.