fbpx

FUTURE PROOF COMPANY

WERKEN MET ONS

Peoplehouse selecteert top talenten die kunnen samenwerken met ervaren experts uit het bedrijf op diverse vernieuwingstrajecten. Deze vernieuwingstrajecten betreffen enerzijds het optimaliseren van interne processen, anderzijds het faciliteren van verdere / toekomstige groei. Ons talent wordt opgeleid in ons Entrepreneurs Lab en geladen met leiderschap en- ondernemersskills die nodig zijn om deze vernieuwing te faciliteren. Deze kruisbestuiving tussen talent, ondernemerschap en ervaren expertise, zorgt voor een groeiend ‘future-proof’ bedrijf.

Samen groeien als ondernemers naar de toekomst.

WAT DOEN WE?


Peoplehouse levert door de inzet van jong ondernemend talent een significante bijdrage aan het voortbestaan van een bedrijf. Dit doen wij door het optimaliseren van interne processen of het faciliteren van verdere groei door het runnen van vernieuwingstrajecten. Wij werken op projectbasis of geven workshops over deze onderwerpen.

Vernieuwing binnen bedrijf

Binnen een bestaand bedrijf; proces, product, dienst of business model verbeteren.

Vernieuwing vanuit bedrijf, aanboren nieuwe markt.

Vanuit een bestaand bedrijf: in een nieuwe bestaande markt stappen met een product of dienst en businessmodel.

Vernieuwing van buitenaf, niet bestaande markt.

Buiten het bedrijf: nieuwe niet bestaande markt creëren, vaak een combinatie van technologie en vernieuwend businessmodel.

Nu al weten hoe vernieuwend jouw organisatie is?

HOE DOEN WE DAT?

Wij scouten en selecteren jaarlijks toptalenten op 8 selectie criteria van voornamelijk technische universiteiten in Nederland. T-shaped professionals die elk proces van vernieuwing een boost kunnen geven.
Het Entrepreneurs Lab laadt hen met leiderschap- en ondernemersskills, tools en methodes die direct in de praktijk inzetbaar zijn. Zij leren over design thinking, lean startup en Agile SCRUM. Het belang van de klant en onderzoek naar zijn of haar behoeften staat hierbij centraal. Ook beschikken zij o.a. over up-to-date kennis over on- en offline marketing- en sales, HR regelgeving en de opmaak van een begroting wat ons talent effectief inzetbaar maakt. Ten slotte worden ze uitgedaagd in het nog verder ontwikkelen van hun leiderschapskills.

De koppeling van ons talent aan ervaren experts uit de organisatie creëert een win-win. Onderlinge waarde uitwisseling zorgt voor ruimte om knelpunten te vertalen naar verbetering en verdere groei van het bedrijf.
Meer informatie over het Entrepreneurs Lab vind je hier.

Wanneer bel je ons?

  • Als je structureel mensen tekort hebt waardoor je geen tijd hebt voor optimalisatie en vernieuwing.
  • Als je op zoek bent naar jong ondernemend talent die met een frisse blik naar je bedrijf kijkt.
  • Als je je interne processen wil verbeteren.
  • Als je op een originele manier wil kijken naar de strategie van jouw bedrijf.
  • Als je een oplossing voor een probleem bedacht hebt, maar geen tijd hebt om het uit te voeren.
  • Als je niet meer weet wat je klanten willen, omdat hun behoeften niet helder zijn of te snel veranderen.
  • Als je op zoek bent naar jong talent op projectbasis i.p.v een vaste kracht.